Jackson

Född Feb 2017
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Jackson hittades av Alina i byn Baciu med stora sår i ansiktet. Han har blivit rejält biten av andra hundar och vi vet varken hur eller varför. Alina stannade bilen och gick ut och sökte kontakt med honom, och han kom direkt fram till henne utan att visa någon rädsla, och när Alina bjöd honom på mat så slukade han allt hon hade att bjuda på, och när hon sedan tog in honom i bilen så satte han sig helt enkelt som en liten kung på passagerarsidan och följde förtroendefullt med på detta bilåkaräventyr. Det är alldeles tydligt att Jackson är en modig hund som farit illa på gatan. Vi är glada att han kom in innan vintern för med hans korta päls hade det varit svårt att överleva vintern på gatan, att hitta både mat och något skydd undan den isande kylan och vintervindarna är inte lätt.

Nu är stilige Jackson tryggt i hägnet där han trivs riktigt bra. Han är fylld av bus och älskar att fara runt och leka med de andra hundarna så fort tillfälle ges. Jackson är en intelligent och lättlärd hund som skulle passa perfekt till dig som vill han en riktigt rolig kompis som kan följa med dig genom livet. Inte så lite häpna har vi konstaterat att han är väldigt förtjust i människor men i synnerhet Alina såklart, och han har flera tikar som han charmar och busar med. På filmen ser du när han träffar vår fotograf Diana första gången, inga tveksamheter här inte.

Söker du en charmig bästis som vill upptäcka livet med dig och bli din lojalaste vän så är Jackson mer än villig att vara den hunden för dig. Kan du bjuda på soffmys och promenader så är ni perfekt matchade. En mer underbar hund får man leta efter.