Jackson

Född Nov 2016
Höjd ca 55 cm
Vikt 25 kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4 000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Jackson hittades kvällen den 28 dec 2017 när en vän till Alina var på väg tillbaka till Cluj efter ett besök hos sina föräldrar. Hon stannade på en bensinstation i Turda när en mjuk och vacker hund kom haltande mot henne med ögon som bad om att få något att äta. Hon filmade honom (filmen i länken) och gav honom lite att äta. Tyvärr kunde hon inte ta in honom den kvällen då bilen var full, och hon skulle resa iväg nästa morgon, men hon ringde Alina och Vasile som ryckte ut dagen därpå för att ta in honom till tryggheten i hägnet. Det var bara ett par dagar till nyårsafton med alla fyrverkerier som skulle gå av och det är en stor plåga för nästan alla djur. Det var inga konstigheter alls att få in Jackson när Vasile kom dit för att hämta upp honom. Han följde snällt med i bilen och där har han varit ända sedan dess.

Väninnan som hittade Jackson tänkte att han skulle få komma till Tyskland genom en Tysk organisation men inget har hänt så nu har hon vänt sig till oss med en bön om hjälp att hitta ett hem åt Jackson som spenderat alltför lång tid redan i hägnet. Jackson har en skada efter att blivit påkörd, och det är orsaken till hans hälta den dagen han hittades. Han har fått besöka en ortoped på Veterinäravdelningen på Clujs universitet som har röntgat honom och gjort bedömningen att han rör sig så pass väl, och att skadan inte är så allvarlig att en operation är nödvändig och att den är alltför invasiv baserat på röntgen och att han inte visar besvär av den. Jackson rör sig obehindrat och ger inget intryck av att besväras av sin lätta hälta i nuläget. Med anledning av den här skadan så adopteras Jackson ut till ett reducerat pris.

Jackson är en ljuvlig hund som är väldigt kontaktsökande och vill väldigt, väldigt gärna komma nära och få gos och kel av de människor som kommer in till honom. Han har ingen rädsla för män, vilket många hundar som levt på egen tass kan ha till en början. Finns kärlek och uppmärksamhet att få så står Jackson först i kön. Han fungerar bra ihop med alla hundar oavsett kön och storlek. Har du inte bara ett stort hjärta för utsatta hundar, utan det där extrastora hjärtat för en kille som letat hem under lång, lång tid utan att någon sett honom. Kanske är det du som är hans människa? Jackson väntar och hoppas.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu