Jack

Född 2015
Höjd 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Här är underbaringen Jack. Han hittades av en vän till Alina som tog hand om honom då han levde på gatan runt floden Somes som flyter genom Cluj. Flera gånger hade vännen sett honom där när han passerade, och en dag så kunde han inte längre med att se den vackra hunden utan tog helt enkelt med honom där han fick äta upp sig och lära känna tryggheten och få äta sig mätt.

Jack har visat sig vara en underbar och social hund. Han är väldigt positiv mot alla han träffar, han är lekfull och kastar sig gärna in i lek med andra hundar, och människor vill han gärna vara nära och umgås med mest hela tiden. Även om Jack tillbringar den mesta tiden i sitt hägn får han ibland komma in och träna lite på att vara inomhus. Även det klarar han galant som den mysiga hund han är. Han har också fått lite koppelträning och det fungerar bra.

Här finns en helt ljuvlig ny bästa vän till dig som letar hund. Han skulle fullkomligen älska att hänga med dig ut på promenader och allt annat ett liv i Sverige kan erbjuda. När hösten kommer kryper han gärna upp i soffhörnet med dig och håller dig sällskap under de mörka höstkvällarna.