Huxley

Född Jan 2019
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

När Alina var på väg till Satu Mare och stannade till på en parkeringsplats utanför ett köpcentrum så såg hon Huxley liggandes i skuggan av en av alla bilar som fyllde parkeringsplatsen. Det var en stekhet dag och han såg helt slut ut. Bilar körde kors och tvärs runtomkring honom, men han låg alldeles stilla. Alina som alltid har bakluckan fylld med hundmat tog fram lite delikat burkmat och gick fram till honom. När hon kom närmare så såg hon hur eländigt mager Huxley var. Bara skinn och ben var han med höftbenen som stack ut. Han åt såklart glupskt av allt hon hade att bjuda honom på, och eftersom Alina är magisk i sitt handlag med hundar så följde han med henne direkt tillbaka till bilen. Väl i bilen där han fick ligga på golvet på passagerarsidan så la han sig ner, drog en djup suck av lättnad över en full mage och en trygg Alina bredvid sig.

Nu har Huxley fått äta upp sig och han delar hägn med andra unghundar. Han har visat sig vara en förtjusande spelevink med ett stort hjärta och när man kommer in där på besök så vill han så gärna få din uppmärksamhet. Hans svans går som en propeller och hela han är verkligen ett charmtroll. Han är ren och skär lycka, och då har han ändå inte den blekaste aning om vad livet kan erbjuda en hund i Sverige. Huxley är mittemellan en valp och en vuxen hund. En unghund helt enkelt och han kommer nog att växa till sig lite till.

Vi hoppas snart få se honom njuta av just det livet. Varje hund förtjänar ett liv som kan bjuda dem på promenader, de förtjänar att bli dränkta i kärlek och få egna ben, mjuk korg och smaskiga ben. Huxley sitter bara och väntar på att det livet ska börja.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu