Honey

Född 2016
Höjd ca 35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Det finns sådana hjältar och hjältinnor bland hundarna i Rumänien så att till och med vi som håller på med det här räddningsarbetet ibland blir lite extra rörda, och så är fallet med Holmes och Honey – de nöp våra hjärtan. Det här radarparet har levt ihop i vått och torrt på Clujs gator, tillsammans har de letat mat, värmt varandra om natten och hjälpt den andra att undkomma alla de faror som lurar på hundarna som lever på gatorna. Alina och Vasile hittade det här paret på ett torg i Cluj och bestämde sig för att ge dem en chans till ett bättre liv. Holmes var inte så övertygad om att han skulle följa med dem, men när de lockat till sig Honey och tog henne i famnen så fanns ingen tvekan hos Holmes, han skulle aldrig överge henne utan kom ängsligt springande och klev direkt in i buren i bilen när han såg att Honey sattes in där.

Alina tror att de är mor och son och till viss del kan det förklara bandet mellan dessa två. De är båda väldigt fästa vid varandra, och vi hoppas att de kan adopteras tillsammans då det vore tråkigt att se dem säras på efter ha överkommit så många vedermödor som de har. Skulle du kunna tänka dig att adoptera dem båda så reduceras priset till 9 000 kr för dem båda.

Honey är en charmig tik som tar för sig av sitt nya liv, precis som Holmes är hon ganska mjuk till temperamentet. Holmes och Honey lever såklart tillsammans i samma kennel och nu när de är mätta i magarna och kan fundera på annat än nästa mål mat så är det fart och bus dem emellan då de inte är så långt ifrån varandra i ålder. Vi uppskattar att det inte skiljer mer än något år mellan dem.