Holly

Född Aug 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta lilla Holly och hennes syster Willow satt i Ecarisaj – dödshägnet – när Vasile kom dit en dag på uppdrag att rädda en specifik valp åt en tysk organisation. Det var den tredje systern till Holly och Willow som han var utskickad att hämta. När han såg de tre valparna kunde han inte förmå sig att lämna dem där i den hemska miljön som det är i Ecarisaj. Att gå in i de här hägnen tär på hjärtat, och att plocka endast en valp ur en kull för att lämna andra åt sitt öde, det visade sig vara för mycket för Vasile. I Ecarisaj är det mörkt, fuktigt, trångt och smutsigt så Vasile tog helt enkelt med sig alla tre och bad oss finna hem åt systrarna som inte var bokade.

Hur det kom sig att de var i dödshägnet vet vi inte, vi vet inte heller hur stora de blir eftersom vi inte känner till varken mamma eller pappa. Det vi vet är att de är vansinnigt söta små valpar med det där underbara rufset i pälsen som många av oss är väldigt svaga för.

När de kommit till hägnet har vi inte iaktagit några speciella rädslor som vi kunde befara efter deras tid i dödshägnet. De är nyfikna, och lever i nuet som valpar ska så vi anar att de ändå inte blivit så traumatiserade av sin tid där, och viker inte undan från personalen i hägnet.

Söker du en rufsetufsvän så kanske Holly är för dig?