Hessie

Född Dec 2018
Höjd ca 55-60 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Den här sprallkråkan Hessie är en ljuvlig raggsocka som blev utslängd från en bil när hon bara var en liten valp. Det är tyvärr något som vi ser hända igen och igen. En ägd okastrerad hund får små valpar som de som äger hunden inte vill veta av. Många av valparna går under i parvo, valpsjuka eller hepatit och de som överlever detta lastas ofta in i en bil och lämpas av såpass långt hemifrån att de inte kan hitta hem. Att Hessie ensam blev utslängd från bilen tyder nog på att hennes kullsyskon inte klarat sig tänker vi, men det är ju en gissning såklart. En äldre kvinna med hjärtat på rätta stället såg när det hände och tog hand om henne på sin gård, men hon kunde däremot inte ta hand om henne i långa loppet p g a både ålder och sjukdom, utan hon började leta efter någon som kunde hjälpa Hessie, och på det sättet som Hessie hamnade hos oss när hon bara var en halvvuxen unghund.

Till trots för sin trista bakgrund så är hon en supertjej som så gärna vill spralla runt och busa i hägnet, och när Diana erbjuder henne en leksak så vet lyckan inga gränser som du ser på filmen. Hon är också väldigt förtjust i allt vad vatten heter, och skulle hon få chansen här i Sverige så tror vi nog att hon skulle kunna bli en fin simmerska. Hon är öppen och social, hon har lätt för att lära och är angelägen om att vara till lags. Hessie kommer överens med alla hundar hon träffar, och vill helst leka och bli jagad. Hon har ett fint hundspråk i sin kontakt med dem.

Att sitta i ett hägn är ju en otroligt trist tillvaro för alla hundar även om det är tryggt och de får mat. Vi hoppas att Hessie snart ges chansen att komma till Sverige och får bli en älskad och kär familjemedlem.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu