Heather

Född Jan 2020
Höjd -
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

De söta små valparna Heather, Havana och Hazel hittades utanför byn Baciu som ligger mellan våra hägn i Suceaugu och Fantanele. När Vasile var på väg mellan dem så såg han dem springa runt på en ödetomt i utkanten av byn. Han stannade bilen och tittade runt för att se om det fanns någon mamma i närheten, men där var ingen i närheten. Han gick ut och lockade på dem men de satt kvar och tittade storögt tillbaka utan en tanke på att närma sig honom och han fick syn på en man en bit längre bort och gick och frågade honom om han kände till något om dem, och mannen berättade att han trodde de blivit dumpade där ett par dagar tidigare för han hade då aldrig sett dem tidigare innan de plötsligt dök upp där. På frågan om han sett någon mamman svarade han bara med en huvudskakning. Det är ett öde som vi ofta berättar om – valpar som föds av en ägd hund, och sedan dumpas en bra bit hemifrån när de börjar bli runt 6-10 veckor, ofta sker det i skydd av mörkret men det händer också att de lastas ur en bil i dagsljuset, så säkra är de människorna på att ingen skulle bry sig om det att de inte ens har vett att skämmas.

Efter samtalet med mannen så gick Vasile tillbaka till bilen och hämtade en stor burk hundmat ur bagageluckan, och när han öppnade den och hällde ut den för hundnäsor väldoftande maten på marken så hade valparna inget val då hungern överträffade blygseln och rädslan. När de smaskat i sig så tyckte de inte att Vasile var så farlig längre, och det var en enkel match att lasta in dem för vidare färd till hägnet.

Nu bor de tillsammans och har utvecklats fint till förtjusande små galningar som valpar ska vara, och du ser på filmen här hur de tas ut på förgården för lite fotografering av Diana, och de är spralliga och väldigt positiva, hoppar på varandra i rena glädjen över att få lite uppmärksamhet och att få komma ut på den spännande gården. Är det något av de här charmiga syskonen som du fastnat för? Då är det bara att skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss till dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu