Harry

Född Dec 2017
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Ofta tror vi att vi sett allt vad grymheter som kan förekomma mot hundar i Rumänien – och det är många – och hjärtat går ofta i tusen bitar över hundarnas öde, men när vi såg dessa tre oskyldiga valpar på en sopstation, nerslängda i en gallerbur som är till för att folk ska slänga sina hushållssopor då kändes det extra mycket i hjärteroten. Hade Harry och hans sykon Phoenix och Eliza fötts i Sverige hade de antagligen tultat runt på ett köksgolv där människor hade gosat med dem och mamman hade tagit hand om dem. I Harrys fall så dumpades han med sina syskon när de var bara mellan 5-6 veckors ålder i soporna. Det är så man blir gråtfärdig! Vasile hittade dem som tur var och välte försiktigt sopburen där de låg hjälplösa och skakade av kölden, och på detta sätt kunde han få ut dem ur buren och ta dem in i den varma bilen för vidare färd till hägnets trygghet. Och där hela syskonskaran borde ha haft stinna små valpmagar, där var det bara skrynkliga små tomma inåtvända valpmagar, tack och lov så tog de snart igen det när de fick äta sig mätta dag efter dag och efter bara någon vecka så syntes det redan en stor skillnad på dem. De orkade springa, busa och bete sig som valpar ska.

I dag har de fått flytta ut i ett utehägn och på videon ser du när vår fotograf Diana kommer och hälsar på dem för att ta lite bilder att lägga upp här på vår sida. De är fulla av upptäckarlust och har helt förstått att alla människor är inte onda. Här finns människor som vill dem väl och de vill gärna klättra och få all uppmärksamhet som de bara kan när nu tillfälle ges.

Harrys teckning med de svarta fälten i ansikte är helt fantastisk och vi hoppas att du som vi charmade av honom. Harry är full av leklust och kommer Alina in i deras hägn så kastar han sig över henne och kämpar med sina syskon om hennes uppmärksamhet. Vill du ha den där för-eviga-kompisen så har du den i Harry, han vill mer än gärna komma till ditt kärleksfulla hem där han kan få växa upp i trygghet.