Harland

Född Okt 2018
Höjd ca 55-60 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Härlige Harland hittades av Alina när han sprang och sökte mat på järnvägsspåren som löper genom Cluj. Det var en spinkig och ynklig Harland som tydligt hade haft svårt att hitta någon mat som räckte, och när Alina som alltid har mat i bakluckan på sin bil tog ut mat och hällde ut en stor hög med foder så åt han saligt av allt ända till den allra sista smulan. Alina stod lugnt och väntade på att han skulle äta sig mätt innan hon tog mer kontakt med honom, och när Harlands mage var full så vände han all sin uppmärksamhet till Alina och började hoppa och studsa runt henne. Det var tydligt att Harland förstod att detta var en människa som han kunde lita på ville hans bästa och henne tänkte han inte släppa ur sin åsyn. Alina tog honom med sig för att hitta honom ett hem genom oss, och rädda honom för att bli påkörd av ett förbipasserande tåg vilket bara hade varit en tidsfråga innan det hände.

Tyvärr är vårt hägn fullt, och Harland sitter i ett nödhägn i Iclod nu och bara väntar på att det ska lämna lite hundar till Sverige så han kan få komma till oss på heltid. Det går ingen nöd på honom där han är nu på något minsta sätt dock. Han får mat och han får springa av sig tillsammans med de andra hundarna. Harland är en riktig solstråle som älskar människor och när vår fotograf Diana kommer dit så vet hans lycka inga gränser som du ser på filmen, och när hon börjar kasta lite boll till honom så blir det ännu roligare som du kan se i den här länken. Den som adopterar Harland kommer att få en fantastiskt tillgiven och ljuvlig hund.

Harland kommer väl överens med de andra hundarna i hägnet, han älskar människor och har en fantastisk potential att bli en ljuvlig familjemedlem för den som fastnar för honom. Han är atletiskt bygd och skulle må bra med skogspromenader då och då och att få röra på sig. Han är lättlärd, lyhörd och lätt att motivera. Vi hoppas att någon snarast fastnar för det här charmtrollet.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu