Happy

Född 2017
Höjd ca
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Den bedårande raggsockan Happy hittades av Luka som har ett stort hjärta för djur. Han fann henne i ett skogsbryn nära där han bor. Hon var mager och hade flera stora sår på sin kropp och var tydligt i behov av vård och hjälp. Luka tog henne till veterinär där hon fick vård för sina skador, och tog sedan med sig henne hem och vårdade henne tills hon var helt återställd. Tyvärr så hade Luka ingen möjlighet att behålla henne så han vände sig till oss och bad om hjälp att finna henne ett hem i Sverige.

Han beskriver henne som en väldigt social och kelsjuk hund, trots de smärtor hon hade under sitt tillfrisknande så var det aldrig några problem att hantera henne med rengöring av såren. Nu har hon kommit till vårt hägn i Suceaug och där charmar hon alla. Med stor livsglädje och gott humör tar hon sig an sitt nya liv i hägnet, hon fungerar bra tillsammans med andra hundar och älskar den uppmärksamhet hon kan få av människor.

Hon är uppskattningsvis 2 år gammal när vi hittar henne, så detta är en tik i sina allra bästa år som är redo för nya äventyr i Sverige. Vi tror att hon kommer att göra någon väldigt lycklig över att ha henne som familjemedlem. Är det du som behöver en fotvärmare i soffan så är Happy redo för jobbet.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu