Handi

Född Dec 2017
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Handi är en ung tjej som inte är riktigt som alla andra hundar, vi tror att det uppstod en syrebrist under förlossningen vilket resulterat i en neurologisk skada som yttrar sig i att hon tiltar åt vänster, och har svårt att gå rakt. Hon skuttar gärna framåt då det är lite enklare för henne. Det syns på videon, men där kan man också se att det inte bekommer henne det minsta. Viktigt att påpeka är att det inte har påverkat hennes intelligens det minsta, utan endast hennes rörelsemönster. Hon är en glad unghund som gärna busar och leker med de andra hundarna i hägnet, och precis som alla andra hundar så är hon full av upptåg om hon får chansen.

Handi har inte alls några särskilda behov, utan behöver precis samma saker som alla andra hundar. Hon behöver få ut och promenera och leva livet precis som alla andra hundar, och ska absolut inte leva i någon särskild skyddad tillvaro.

Handi hittades i det kommunala hägnet i Iclod, och vi har inte bakgrundshistorien till henne annat än att hon fångade Vasiles och Andras blick när de var där för att lämna foderdonationer. Vasile bestämde sig omgående för att Handi behövde få en chans till ett fint liv i Sverige. I Rumänien finns ingen tillvaro värd namnet för de allra flesta hundar, och för en hund som Handi är alla framtidsutsikter helt utraderade i Rumänien, och hon skulle snart förtvinat bort som så många andra hundar före henne.

Vill du ha en speciell och underbar hund som Handi, så vet vi att hon hoppas du ser henne. Du får en fantastisk och kärleksfull familjemedlem i henne.