Griffin

Född Maj 2018
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Charmige Griffin hittades vandrandes utefter vägen av Vasile. Inte såg han speciellt vilse ut där han travade på, men det här var mitt ute i ingenstans utan något hus i närheten eller någonstans han kunde komma ifrån. När Vasile stannade och lockade honom till sig så kom han fram lite blygt, men kastade sig över den mat Vasile alltid har att bjuda hundar på och som alltid finns i hans baklucka. När han kände lite närmare på Griffin så var det under den stora pälsen bara skinn och ben. Det troligaste är att Griffin har dumpats av någon, den vanligaste taktiken är att hundarna dumpas långt hemifrån så att de inte ska hitta hem igen och det är vad vi tror är Griffins öde.

Griffin har utan tvekan ett speciellt utseende med den där maffiga pälsen, teckningen i pälsen och ett öra som står upp. Han är helt enkelt bedårande. Nu har Griffin levt ute under vintern och har nog därför också en rejäl vinterpäls som skydd mot de isande vindarna i de Transylvanska bergen. Vi uppskattar att Griffin är född under hösten 2018. Han är inte så stor till växten, och han kommer nog inte att växa så mycket mer vad vi tror.

I hägnet så är Griffin en framåt kille med glimten i ögat. Han busar gärna med sina hägnkompisar och är positivt inställd till alla som kommer in och vill hälsa på. Har de lite kel eller uppmärksamhet att bjuda på så kastar han sig fram först i ledet. Han har tonvis med charm och kommer att kunna bli en underbar familjemedlem. Faller du kanske som en fura för hans speciella utseende så är du inte ensam, vi är helt förälskade i honom vi med.