Gina

Född April 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta lilla Gina hittades av Alina när hon hade dumpats strax utanför ett sjukhus där Alina arbetade några dagar. Alina satte ut vatten, mat och en liten kartong som liggunderlag medan hon arbetade och när hennes dag var slut så tog hon Gina med sig tillbaka till hägnet. Gina hade Demodex, det är en sjukdom där kvalster som normalt lever i huden hos alla hundar p g a dåligt immunförsvar tar överhanden, den skapar fläckvis håravfall och irritation hos en hund. Det är viktigt att det behandlas direkt så att det inte blir sekundära infektioner i de påverkade områden. Gina har diat sin mamma och då mamman har fått dålig mat och levt under hårda förhållanden och därför har ett dåligt immunförsvar så fick Gina det också via modersmjölken. Gina är idag frisk från Demodexen som hon har blivit behandlad för av Alina och de andra i hägnet, och det enda vi kan se är fortfarande lite förändringar i hennes päls som vuxit ut. Med största säkerhet kommer även de fläckarna i pälsen att försvinna.

Bryr sig då Gina om att hon varit sjuk? Inte ett dugg är svaret på den frågan. Gina har för vänlighetens skull stått ut med behandlingarna, men hade helst sluppit och i stället fått busa hela dagarna. Hon äter idag valpfoder som vi fått donerat och mår som den lilla prinsessa hon är och hennes lilla kropp är i full fart med att bygga sig stor och med ett starkt immunförsvar. Hon och lilla Sessan som är en annan dumpad valp de leker mest varje vaken stund, och däremellan sover de som små stockar med runda valpmagar i vädret i skuggan i det varma sommarvädret.

Vi vet inte vem Ginas mamma eller pappa är, men hon har ganska långa fina ben och vi tror hon därför blir en stor mediumhund. Säkert kan vi inte veta någonting – för vi har haft fel förr i våra gissningar om storlek. Klart som dagen är att hon är charmig som få och kommer att glädja och charma någon svensk familj. Gina kan komma i transport i juli.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu