George

Född Nov 2013
Höjd ca 25-30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4 000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Vår lilla gentleman George hittades på gatorna i Iclod av en av de veterinärer vi får hjälp av. George sprang förvirrat omkring och sökte tydligt efter någonting. Han visade alla tecken på att nyligen ha blivit dumpad av någon. De hundarna syns ofta kring lite större vägar och ger ett desorienterat och stressat intryck och springer fram och tillbaka in i vägbanan i jakt på att återfå tryggheten som just gått förlorad. Så var det med George också. Hur obegripligt det än är för oss här i Sverige så sker det ofta i Rumänien. Man lastar in hunden i bilen och åker tillräckligt långt hemifrån för att hunden inte ska hitta hem igen.

Nu har vi fått in George i vårt hägn och han är helt klart överviktig vilket ofta sker när hundar ges mest matrester med potatis, ris och spaghetti som utfyllnad. De blir på så sätt både undernärda och överviktiga på en gång. George skulle behöva riktigt bra mat och få motion. Vi tror inte att han varit ute på en enda promenad i sitt liv. George var chipmärkt och vi har ett födelsedatum, det telefonnummer som stod angivet som ägare har vi ringt, men utan att få tag på ägaren. Vi har ringt flera gånger men kommer inte fram. Vi är tvungna att göra på detta sätt om vi tar in hundar med chip för att följa lagen för hägn.

Söker du en lugn och kärleksfull hund och har möjligheten att ge George tryggheten åter? Det tror vi skulle passa honom som handen i handsken. Han behöver komma ut på sköna promenader, få god mat och kärleksfulla smekningar över sin mjuka päls. Vi lovar att du kommer att återbetalas för dina ansträngningar genom att få tusenfalt av kärlek tillbaka från den här mjuka vänliga hunden, och att det är du som kan läka Georges brustna hjärta.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu