Galina

Född 2019
Höjd ca 50cm
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Underbara Galina kommer från en liten by som heter Mărișel som ligger ungefär en timmes bilresa från Cluj. Galina bodde ute på egen tass där hon strövade runt och försökte överleva minut för minut, dag för dag så som livet är för ett djur på gatan. Där man inte har råd att slappna av för ens en sekund. En godhjärtad kvinna fick syn på Galina och hennes hjärta ömmade och hon kände att verkligen inte kunde låta henne behöva tillbringa hela vintern ensam och utsatt i kylan. Hon misstänker att Galina en gång varit ägd och att någon sedan åkt ut dit för att överge henne då man inte längre velat ha henne och därmed valt att den fega och hjärtlösa vägen ur situationen. Detta grundar kvinnan på då Galina dök upp från en dag till en annan i området. Hon lyckades locka till sig Galina med hjälp av lite god mat som hon hade lagt i en fångstbur och kunde på så sätt fånga in henne. Sedan kontaktade hon oss och frågade om vi kunde ta emot Galina och hjälpa till att finna ett föralltid-hem åt henne vilket vi givetvis sa ja till, vi vill hjälpa varenda hund i nöd som vi får chansen till. Vi är otroligt tacksamma att hon lyssnade på sitt hjärta och valde att hjälpa kära Galina istället för att lämna henne till sitt öde.

Väl i vårt hägn har Galina visat oss alla vilken härlig liten pärla hon är. Hon är verkligen en solstråle i hundformat som ger alla som träffat henne ett enormt leende på läpparna med sin bubblande personlighet. Så fort någon kommer till hennes kennel börjar hon krumbukta sig av lycka och springer glatt fram för att dela ut en rejäl dos med pussar och få massor av kel tillbaka. Som ni kan se i bilderna har hennes lång päls bildat stora kokor då ingen skött om dem så därför har man valt att raka ner henne för att det inte gått att reda ut tovorna. När det väl växer ut igen kommer hon att återfå sitt vackra raggsocke-utseende men denna gång i ett fint skick. Efter hon rakades ner fick hon flytta in i inomhusdelen av hägnet för att hon ska slippa vara ute och frysa när hon knappt har någon päls. Här kan ni se en liten videosnutt på henne.

Söker du en underbar liten rufstufs med det där lilla extra så kanske Galina kan vara för dig. Vi tror att i henne så hittar man en riktig bästa vän vare sig man letar efter en kompis att slappa med i soffan om kvällarna, eller en promenadkompis som vill hålla dig sällskap i skogen och upptäcka en helt ny värld. Vi hoppas att snart få se henne möta ett liv i kärlek här i Sverige och hoppas att du faller pladask för henne som vi har gjort.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu