Gabbie

Född 2016
Höjd ca 50-55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Älskade fina Gabbie! Vilken tapper tik hon är. Hon hittades på en bakgård till en bilverkstad av Alina och Christina. Bakom en hög av gamla bildäck och skrotbilar tittade en extremt mager Gabbie fram och ledde Alina och Christina till sina små bebisar som inte var mer än några dagar gamla. Hur hon lyckats hålla liv i alla sina 9 valpar är helt otroligt, och tur var det att de hittades när de gjorde annars så hade nog antalet decimerats betydligt efter ett par veckor. Gabbie mötte dem med en förtroendefullt viftande svans och hade inget alls emot att Christina tog fram hennes valpar ur gömman en och en. Det var som om hon förstod att de var där för att rädda henne och hennes valpar. Kanske är den tanken att förmänskliga hundar, men kanske inte. Ibland är hundar så oändligt mycket klokare än vad vi tror.

Hur det nu är med den saken så lastade de i alla fall in Gabbie och hennes små i bilen och åkte till vårt alldeles nybyggda hägn där de fått en egen större kennel som sin. När bilderna tas så diar fortfarande Gabbie sina valpar, och har gott om mjölk, du ser bilderna på när hon hittades här, och hur små hennes små valpar var. För första gången i sitt hittintills sorgliga liv så lever hon med fulla matskålar kring sig, och hon börjar lägga på sig i vikt. Valparna heter ZsaZsa, Zavier, Zakary, Zodiac, Zabelle, Zakira, Zack, Zia, Zahra.

Gabbie är otroligt tillitsfull och kelsjuk. Kommer du fram till henne och pratar med henne så lägger hon sig genast på rygg och visar magen och ställer frågan om du inte vill klappa henne lite? Hon är en mjuk underbaring i sina allra bästa år. Gabbie har skador på sina hörntänder efter att förmodligen har gnagt på alltför mycket i sitt liv, alternativt har hon varit kedjad. Hennes övriga tänder är i god form. Söker du en vacker tik i sina bästa år med kärlek i blick och en önskan om ett bättre liv, en Gabbie som bara vill vara med och få vara nära. Vi hoppas snart få se henne sätta sina tassar på svensk mark.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu