Fitz

Född Sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Alina såg Fitz stå fastbunden framför ett hus hon passerade. Inte ens fyra månader gammal stod han i en kort kedja med ett gammalt skärp som halsband som du kan se på bilderna här nedan. Alina kan inte hålla sig när hon ser hundar fara illa, så hon gick helt enkelt och knackade på dörren. När familjen öppnade dörren så frågade hon hur de kunde göra så med hunden. Mannen i dörren ryckte på axlarna och sa att de ändå hade tröttnat och pratat om att de nog skulle släppa ut den på gatan, de tyckte det var för bökigt att ha hand om den. Hunden ville ju ha mat, så skällde den och ylade om natten och de tyckte att det var störande. De hade hittat honom på gatan när han var väldigt liten, och de hade då tänkt att det nog var bra att ha en vakthund och så hade de helt enkelt satt fast honom i kedjan. Alina talade såklart om för dem vad hon tyckte om deras sätt att behandla hunden på och sedan gick hon helt enkelt fram och tog loss honom, lastade in honom i bilen och satte kursen raka vägen till vårt hägn.

Här hos oss får han nu för första gången vila på mjuk halm, han har en egen lite koja och han har fått en lekkamrat i hägnet också att stoja med. En riktig drömtillvaro för honom jämfört med vad han haft tidigare när han vilat på betong i ur och skur, men livet kan bli långt bättre för Fitz fast han ännu inte vet om det. Nu hoppas vi att han snart blir adopterad och får komma att vila i en egen hundbädd eller kanske till och med en säng.

Fitz är en gladlynt och sorglös kille som är väldigt förtjust i den uppmärksamhet som han får och vill så gärna komma nära och få lite uppmärksamhet. Vi vet inte hur stora Fitz föräldrar är så helt bestämt kan vi inte säga något om storleken när han väl blir vuxen, men vi tror att han blir medium.

Är du den som vill visa Fitz hur underbart livet verkligen kan vara så skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu