Emrik

Född 2016
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Emrik hittades av Alina när han vandrade vid sidan av gatan i Cluj. Han gav inte intrycket av att vara på väg någon särskild stans, utan letade mat och vatten i sommarvärmen. När Alina stannade bilen och lockade honom till sig så ville han först inte komma fram, men när Alina tog ut en hundmatsburk ur bagageluckan så blev det ju helt oemotståndligt och han kom fram och försedde sig. När hon suttit en stund med honom så var det inga konstigheter alls att få med honom in i bilen och tillbaka till hägnet. Han satt snällt i bilen och tittade ut på världen som åkte förbi i en takt han aldrig sett förut.

Nu är Emrik i vårt hägn och där har han anpassat sig bra och han kommer överens med alla andra hundar som han träffat på. Han är en riktig liten raggsocka och i behov av lite kärleksfull omvårdnad av sin päls, men tyvärr är tiden knapp i hägnet och det finns inte alltid tid till sådana saker. Han har inte visat på några särskilda rädslor efter sin tid på gatan.

Söker du en charmig överlevare i sina allra bästa år så kanske Emrik kan vara något för dig? En mellanstor herre i sina bästa år som behöver komma till Sverige och få uppleva allt som hör till ett liv som svensk hund, med övermått av kärlek och roliga saker att hitta på.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu