Elsie

Född Okt 2017
Höjd ca 20-25
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Den lilla sötnöten Elsie fångade Alinas blick när hon passerade genom ett av de ljusskyggare områdena i en by strax utanför Cluj. Elsie satt vid ett förfallet hus med slokande huvud men det föreföll Alina som om hon var ägd då hon befann sig inne på tomten. Någon vecka senare under ett ihärdigt regn så passerade Alina återigen byn och hon tog sig då en omväg för att se om den lilla hunden fortfarande var kvar, men det var hon inte. Ytterligare en tid efter detta såg Alina Elsie nere på bron i byn och ruskvädret hade fortsatt så Elsie var alldeles genomblöt, och då Alinas hjärta bultar för alla hundar, så bultar det några extra slag för de mindre hundarna som har ännu svårare att överleva i den bistra tillvaron som är hundlivet i Rumänien. Denna gång så tog Alina och lockade till sig Elsie som gladeligen följde med denna generösa människa som bjöd på gottar, och det var nog Elsies räddning. Att som liten, liten hund överleva vintern på egen tass – ja, det är inte lätt.

I hägnet så kommer Elsie väl överens med de andra hundarna hon får umgås med, och hon är väldigt, väldigt charmig – det är alla eniga om. Hon viftar glatt på svansen åt både hund och människor och verkar mirakulöst nog inte tagit så illa vid sig av sitt tidigare liv. Då hon är så liten så bor hon inomhus tillsammans med Alina och de andra mindre hundarna som inte riktigt tål väder och vind.

Söker du en liten prinsessa, så har vi henne här. Elsie är en framåt tjej som vi uppskattar åldern till att ha blivit född någon gång under hösten 2017. Vi tror hon skulle passa alldeles utmärkt i vilken miljö hon än hamnar. Vi tror att Elsie varit ”ägd” till en början, men att hon senare visats på porten, men helt säkra kan vi inte vara.