Ellie

Född Dec 2015
Höjd ca 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta Ellie är en försiktig dam. Hennes erfarenheter av människor är inte de bästa, det framgår tydligt när man träffar henne. Hon sätter sig gärna i en trygg hörna och avvaktar och iaktar tills dess hon är helt säker på att du vill henne väl. Hon har tagits ut från det kommunala dödshägnet Ecarisaj där hon suttit. Kanske är det de erfarenheterna som präglat hennes känsliga själ, kanske är det något som hänt tidigare – det vet vi inte.

Ellie är enormt snäll och njuter av kelar och smekningar, men den tid hon behöver för att växa till sin fulla potential och självförtroende, den finns inte i hägnet. Till Ellie söker vi ett hem som har tidigare erfarenhet av hundar, och som kan förstå Ellies historik och kan ge henne chansen att växa och få en tillit till sig själv och människor, ett hem som kommer att ge henne tid att förstå att världen inte vill henne ont och att hon kan vara trygg.

Vi hoppas att det finns någon därute med stort hjärta för utsatta hundar som bor i en lugn miljö och kan ge Ellie den chans hon behöver i livet. Vi vill inte se Ellie sitta i ett hägn längre än hon absolut måste, utan hoppas att få se henne komma hem och mötas av kärlek och tålamod. Den som ger henne det kommer att få en underbar hunds fulla förtroende, hängivenhet och tillit.

Faller du för den här vackra raggsockan med de bedövande vackra ögonen, har du det hjärtat som krävs? Du är varmt välkommen att höra av dig med en intresseanmälan.