Dominique

Född 10 mars 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Valparna Dominique, Larissa, Massimo, Mischa, Nikita, Samson, Sienna hittades ensamma på en kyrkogård av Zoli. Just denna kyrkogård har tyvärr fått sig ett negativt rykte då det har blivit en plats dit många åker för att dumpa valpar. Valpar bara dyker upp där från en dag till en annan utan att någon vet vem som har slängt dem där som gårdagens sopor. Många av de ägda hundarna i Rumänien är okastrerade vilket leder att det lätt är så de blir oväntat dräktiga, när det sker och man har sig en valpkull på händerna som man inte hade önskat så tar man dem och åker iväg för att på ett ”simpelt” vis göra sig av med ”problemet”. ”Syns det inte, finns det inte”, ungefär den mentaliteten. Vad som sedan händer med de små liven man lämnat vind för våg ägnas det inte en andra tanke åt.

Som tur finns det även godhjärtade människor, som Zoli, en av de fantastiska människor som arbetar i vårt hägn. Han upptäckte dem i rätt tid så att de inte svultit, frusit ihjäl eller avlidit på något annat hemskt vis så som så många andra valpar före dem som inte räddats.

Nu finns denna fina syskonskara på ASIPA där de är säkra och har det hur roligt som helst. De finns i en av våra valpkennlar där det finns en varm hundkoja full av halm att vila i efter de tröttat ut sig från allt bus och stoj. Då vi inte vet vilka deras föräldrar är eller vilka raser de kan i sig då de troligtvis är blandraser över flera generationer kan vi inte heller spekulera i hur stora de kommer att bli som fullvuxna. Vi hoppas att dessa valpar snart får bli folks älskade familjemedlemmar och få de hundliv som de förtjänar.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu