Delilah

Född 2018
Höjd ca 40cm
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Tyvärr finns det folk som fortfarande anser att det är lättare att överge sin hund än kastrera henne. Trots att vi informerar alla om att man gratis kan kastrera sin hund hos oss sker sorgligt nog detta fortfarande. Om tiken övergetts för hon varit dräktig eller om hon blivit dräktig efter hon lämnats vet vi inte men oavsett är det grymt att bara lämna människans bästa vän att klara sig på egen tass ute i det vilda.

I början av juli 2020 hittades mamma Delilah tillsammans med sina valpar Angelo och Melita ute i skogen av en snäll person. Han kände att han inte bara kunde gå förbi utan att hjälpa den lilla familjen utan han gav dem vatten och tog med dem till ASIPA där de nu är i trygghet. Vi är så otroligt tacksamma över att det finns så vänliga själar där ute som hjälper till när de har möjlighet istället för att blunda för verkligheten.

Delilah har nu för första gången fått möjligheten att kunna slappna av och känna att hon är i säkra händer i vårt hägn. Hon får mat i magen, en kennel att vila i och behöver inte leva med oron konstant gnagande över att vara ständigt utsatt för faror och behöva skydda sina valpar. Äntligen kan hon börja leva istället för att endast kämpa för att överleva. Vi vill så otroligt gärna få se henne komma till sitt föralltid-hem i Sverige där hon få uppleva hur det är att vara en villkorslöst älskad och omhändertagen familjemedlem.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu