Dante

Född 2015
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Dante, en otroligt vacker hund i sina allra bästa år. Dante hittades alldeles ensam i vägkorsning där bilarna susade förbi i hög fart. Med lite mat som lockbete var det inga som helst problem att locka Dante att komma fram. Utsvulten som han var kastade han sig över maten och bestämde sig sedan för att det här var bra människor att ha att göra med, och sedan följde han snällt med i bilen. Dante är klok som bara hundar kan vara som levt på egen tass kan vara. I hägnet kommer han bra överens med alla andra hundar och han tar dagen som den kommer.

Att han har haft en tuff tid innan han kom in i hägnet, det är vi säkra på, men trots det så är han en underbart mjuk och härlig hund som bara vill vara till lags. Det är mycket lek och bus i honom med de andra hundarna och finns möjlighet så röjer han gärna runt. Dante söker mycket kontakt och vill gärna ha hur mycket gos som helst och försöker gärna tränga sig lite i kön för att få en smekning över huvudet.

Dante är helt enkelt en riktig goding som inget hellre vill än att få leva det lyxiga livet som svensk hund. Promenader, gos och kel, smaskig mat och ännu smaskigare ben skulle göra honom till världens lyckligaste hund, och i gengäld så blir han den allra mest lojala vännen man någonsin kan önska sig.