Curly

Född 2014
Höjd ca 40cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Sötnosen Curly är en speciell dam som inte är alls speciellt damig. Det är full fart i den här hunden, och i hägnet får hon tyvärr gå i kedja. Vi gillar inte alls att se hundar i kedja men vi har inte så mycket val för den här lilla hunden tar sig utan problem över stängslet som är strax över två meter högt om det är så att hon känner för att ta sig en liten tur och lukta på vad som finns därutanför hägnet. Rumänien är farligt för hundar, och därför vågar vi inte låta henne göra det även om hon tar sig tillbaka när hon tycker det är dags.

Curly har helt enkelt egna ideér om hur hennes tillvaro ska se ut, hon är en helfestlig hund med ett underbart sinne för humor. Trots sin lite bistra uppsyn (toppad med supercharmiga mustacher som krullar upp sig på vardera sida om nosen) är hon långt ifrån en bister hund, hon är en social hund både med andra hundar och med människor och söker gärna din uppmärksamhet.

Den som adopterar Curly kommer nog inte att få en tråkig stund i sitt liv med henne som sällskap. Hur hon beter sig med sina ”utflykter” när hon kommer till Sverige kan vi ju inte förutsäga, men möjligen kan det bli svårt att ha henne lös, eller så är det inga problem alls med den saken när hon får en långt mer stimulerande tillvaro än vad hägnet kan erbjuda. Faller du också för den här underbara fröken så skicka in en intresseanmälan för att få bästa sällskapet av Curly!

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu