Crina

Född Feb 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

När Vasile var ute och åkte i Cluj så fick han ett samtal som krävde hans uppmärksamhet och körde in till sidan av vägen för att prata i lugn och ro. När han sitter där så tittar in på gården till det hus som låg precis intill där han parkerat. På gården såg han en liten ynklig valp fastkedjad i en kort kedja i gassande sol. Vasile avslutade sitt samtal och klev in på gården och berättade både ett och annat för ägarna till hunden. Det hela slutade med att Vasile tågade ut därifrån med Crina i famnen och tog henne med till hägnet.

Väl i hägnet så njöt Crina stort av att inte längre sitta fastbunden, och det tog inte långa stunden innan hon sprang runt, runt i kenneln och hon fick med sig en hel drös av de andra valparna i språngmarschen. Vårt hägn är dock långt ifrån ett paradis för hundar. De är trygga, och de får mat för dagen – men något hem är det inte och det är det som Crina söker tillsammans med många andra av våra skyddslingar.

De som hade Crina hade hittat henne på gatan så vi vet inte vilka Crinas föräldrar är, hur stora de är eller hur de ser ut. Vi skulle tro att hon blir en mediumhund, men det är inget vi kan garantera och hon kan bli både större och mindre.

Söker du en förtjusande liten raggsocka i ditt liv så kanske Crina är den du fastnat för? Hon kommer att bli en underbar vän som kan följa dig genom livet, värma dina fötter i soffan om kulna höstkvällar och följa med på äventyr på promenaderna. Vi hoppas vi får se Crina komma snart!

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu