Costin

Född 1 april 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Vår kastreringskampanj arbetar även med att hjälpa hundarna i slumområdet Pata Rât genom att informera människorna om hur våra insatser minskar födelsen av gatuhundar. Vår dröm är att det en dag ska finnas ett samhälle där inte en enda hundar lider eller är herrelös.
Området Pata Rât är en slum och har bildat sin egen subkultur som är olik från resten av Rumänien. Det är ett område där det kryllar av hundar som rotar bland soporna för att få föda och försöker överleva för dagen. Det skär in i hjärtat att veta att det finns människor och djur som lever under dessa undermåliga omständigheter.
Vårt arbete ser till att minska födelsen av fler valpar in i denna misär genom kastrering och att adoptera ut dem, för att se till att de inte dör på gatan.

En dag i april 2020 när Alina och teamet var där för att fortsätta detta arbete fann de fina Chelsea och hennes valpar Costin, Cesar, Cataleya, Claudia, Clover och Charlee. Chelsea är en streetsmart tik som som nog inte stött på många snälla människor utan fått lära sig den hårda vägen att undvika människor. Så henne första insikt var att försöka få människorna att hålla sig borta när de närmade sig henne och sina små. Därför blev hon sederad för att vi skulle kunna hålla ihop familjen. Så att hon kan få fortsätta fostra sina valpar fast i trygghet hos oss istället för bland soporna och slumkåkarna i Pata Rât.

Nu är hela denna lilla familj trygg i vårt hägn och har fått en egen kennel där de kan tryggt vila ut och äta sig mätta om dagarna. Valparna är underbara små busungar som lever loppan och älskar att brottas med varandra. Söker du en vän för livet så kanske någon i den här kullen är den du söker. Vi söker trygga, kärleksfulla hem till dem där de kan få växa upp och vara en självklar del av familjen, erbjudas härliga promenader, soffmys och få hänga med i allt som livet kan erbjuda en svensk hund.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu