Cole

Född Feb 2018
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Denna kolsvarta vackra hund med bärnstensfärgade ögon är Coal. Vi fick ett telefonsamtal från en kvinna som hört av sin granne att de skulle ringa Ecarisaj – dödshägnet – för att hämta in Coal dit då grannen uppfattade honom som störande i sin jakt på mat på den lokala gatan i Cluj. Kvinnan som ringde hade hjärtat på rätta stället och hade hört talas om vårt hägn och ringde för att be om hjälp för Coals räkning. Några från hägnet åkte ut men Coal hade lärt sig sin läxa och ville inte komma fram till dem, så då valde de att plocka fram fällan istället och gillra den med lite mat och Coal som var alldeles utsvulten gick strax in i den, och det var på så sätt som vi fick in den här glada killen i vårt hägn.

Lika skygg som han var när han kom in, lika framåt är han idag. Det är som om poletten trillat ner och Coal har insett vilka goda människor han har att göra med för den här killen har bara solsken i sinnet och är både framåt, glad och en riktig gospropp nu. Han är en riktig clown med glimten i ögat, strålande glad över det att vara i hägnet med mat och trygghet, men som vi alltid säger – ett hägn är inte ett hem, det är ett litet stopp i väntan på det riktiga livet. När Diana som är vår fotograf kliver in för att ta lite bilder så vet han inte vart han ska vända sig då han blir så glad för uppmärksamheten.

Söker du en charmig kille i sina bästa år som inte annat vill än att vara dig till lags, och som dessutom är redo för äventyret i att bli svensk hund då har du honom här. Denna vackra ständigt skrattande kille söker ett hem som kan ge honom trygghet, kärlek och lite härliga promenader, sedan är han mer än nöjd.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu