Chipper

Född 2012
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Chipper hittades en eftermiddag i oktober bunden med ett rep vid stängslet som omgärdar vårt hägn. Där stod han och viftade väldigt glatt på svansen när Alina närmade sig. Inte ett dugg rädd, utan svansen gick som en propeller när hon närmade sig. Vad Chippers historia är det vet vi inte, men han har ett chip som säger att han är 6 år gammal. Ägaren till chippet går inte att nå. Kanske personen har gått bort, kanske var Chipper inte längre rolig. Vi vet ingenting alls om honom förutom att han är vacker som en dag med sina bärnstensfärgade ögon och är full av både charm och energi när han möter sitt nya liv i hägnet.

Chipper vill hemskt gärna hitta på bus och leka, och vi får inte intrycket att det är något som han har haft möjlighet till i sitt tidigare liv. Det är som om han vill ta igen allt av bus och stoj som han missat. När Diana som är vår fotograf kommer på besök så tar han gärna emot lite klappar från henne, men sen vill han busa och försöker sitt bästa för att få igång henne. Alina har också intrycket att han är väldigt läraktig och vi tror att han skulle passa fint i ett hem där han kan aktiveras lite och få utlopp för sin vilja att hitta på saker.

Vi har inte upptäckt att Chipper skulle ha några särskilda rädslor som minnen från sitt tidigare liv, utan verkar ta livet med en ganska rejäl klackspark.

Här finns ytterligare en film på Chipper från hans hägn: Chipper i hägnet