Chelsea

Född 2015
Höjd ca 50cm
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Vår kastreringskampanj arbetar även med att hjälpa hundarna i slumområdet Pata Rât genom att informera människorna om hur våra insatser minskar födelsen av gatuhundar. Vår dröm är att det en dag ska finnas ett samhälle där inte en enda hundar lider eller är herrelös.
Området Pata Rât är en slum och har bildat sin egen subkultur som är olik från resten av Rumänien. Det är ett område där det kryllar av hundar som rotar bland soporna för att få föda och försöker överleva för dagen. Det skär in i hjärtat att veta att det finns människor och djur som lever under dessa undermåliga omständigheter.
Vårt arbete ser till att minska födelsen av fler valpar in i denna misär genom kastrering och att adoptera ut dem, för att se till att de inte dör på gatan.

En dag i april 2020 när Alina och teamet var där för att fortsätta detta arbete fann de fina Chelsea och hennes valpar Costin, Cesar, Cataleya, Claudia, Clover och Charlee. Chelsea är en streetsmart tik som som nog inte stött på många snälla människor utan fått lära sig den hårda vägen att undvika människor. Så henne första insikt var att försöka få människorna att hålla sig borta när de närmade sig henne och sina små. Därför blev hon sederad för att vi skulle kunna hålla ihop familjen. Så att hon kan få fortsätta fostra sina valpar fast i trygghet hos oss istället för bland soporna och slumkåkarna i Pata Rât.

Nu är hela denna lilla familj trygg i vårt hägn och har fått en egen kennel där de kan tryggt vila ut och äta sig mätta om dagarna. Äntligen har Chelsea fått chansen att för första gången i sitt liv kunna slappna av och inte konstant behöva vara på sin vakt, nu när hon insett att det finns goda människor här i världen har vi märkt vilken kärlekstörstande tjej hon är som älskar att få kel.  Hon har även mindre skada på ena baktassen som ni kan se bild på nedan, vi vet inte hur den har uppkommit. Hon ska aldrig mer behöva känna sig oönskad och oälskad utan få hitta någon som kommer att uppskatta och värna om henne. Vi hoppas att vi snart kommer att få se henne i sitt egna föralltid-hem här i Sverige.