Celia

Född April 2017
Höjd ca 25-30 cm
Vikt -
Kön Kastrerade tikar
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Kärlekstörstande sötnosen Celia kommer från det kommunala hägnet i Iclod där hon delade sitt lilla hägn med Leo som hon också sitter tillsammans med idag. Vi tog ut både Celia och Leo därifrån då det var tydligt att de mådde väldigt dåligt i det mörka trånga utrymmet, så vi tog dem till vårt hägn i Suceaug där de får leva under långt bättre förhållanden. Hundar som sitter i de kommunala hägnen som vi benämner dödshägn har nästintill alltid levt på gatan en kortare eller längre tid för att sedan bli intagna av en hundfångare. Om de är födda på gatan eller blivit dumpade det vet vi inte, men små hundar har oftast väldigt svårt att överleva en längre tid på gatan så därför är det kanske troligast att Celia blivit dumpad.

De som är i hägnet berättar att Celia är en fantastisk liten gosig hund som helst vill ha kärlek hela tiden när människor kommer in till henne. Du ser ju precis det på videon i länken hur hon beter sig när vår fotograf Diana kommer in för att ta lite bilder åt oss.

Vi vet inte om Celia bär med sig några rädslor från sitt tidigare liv, men det är inte några vi ser i vårt hägn där hon är en liten solstråle. Men att ha upplevt det hon har upplevt har säkerligen satt sina spår och kan kanske visa sig när hon kommer ut i stora världen. Celia kommer dock att bli ett underbart sällskap, och även om hon är en liten tjej som inte är så stor på jorden så behöver hon motion och härliga skogspromenader, och om kvällarna kommer hon nog att vilja ligga i knät i soffan. Ett ljuvligt sällskap för vem som helst kommer hon att bli – vår lilla solstråle.