Cedric

Född April 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Den här bedårande lilla killen hittades hopkurad alldeles övergiven strax utanför Cluj som är den stad där vi har vårt hägn. Han hade sökt tryggheten från de förbisusande bilarna i ett dike och hittades där av en vän till Alina och Vasile. Hon precis som de har ett stort hjärta för djuren och tog den här filuren med sig hem. Han hamnade nog i det diket för att han blev dumpad. Hur otroligt det än låter i våra svenska öron så dumpas små valpar hela tiden. Historien är lika sorglig som den är vanlig, någon ägd hund får valpar och när de börjar kräva mer än att bara ligga som små knyten som diar sin mamma så rycks de upp, sätts in i en bil och fraktas på behörigt avstånd hemifrån och släpps helt enkelt ut där. Det är en oräknelig mängd av dessa valpar vars liv kommer till en ände på detta sätt under väldigt plågsamma omständigheter. Men inte Cedrics, för han hade turen på sin sida när han blev hittad den här dagen. Kanske hade han inte fler syskon, eller kanske hade de inte klarat sig – det vet vi inte som du förstår. Vi vet bara att han var helt ensam där i sitt dike.

Cedric har i alla fall fått den bästa tid som kan tänkas med rumänska mått mätt. Vi vet inte vem hans mamma eller pappa är såklart, men vi tycker oss se att det här inte kommer att bli någon större hund, men då vi inte känner till hans härkomst så kan vi inte lämna några garantier i endera riktning. Han har ett extremt sött och stort huvud till sin förhållandevis lilla kropp med de lite kortare benen. Han är helt enkelt så fantastiskt söt så vi kan knappt välja vilka av alla bilder vi ska lägga upp på honom.

Söker du en lite krabat i livet och vill dela det med en sådan här sötnos? Vill du ha en energisk lite valp som kan ge dig lika många glada skratt som mysstunder i soffan? Då är det bara att skicka in en intresseanmälan. Cedric kan komma till Sverige i Augusti månad, och både han och vi hoppas att det också blir så.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu