Cassidy

Född Okt 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Den bedårande lilla kullen med Chantal, Cassidy och Calissa hittades av Alina när hon var ute och åkte på landsvägen uppåt bergen som ligger strax ovanför Cluj. Hur hon hittade dem kan du se i den här filmen. . Som du ser så var det en riktigt kall vinterdag och de små valparna har kort päls, och de hade förmodligen inte klarat sig många dagar där på egen hand då det för sådana här valpar är omöjligt att skaffa sig mat, inget skydd mot väder och vind finns heller. Alina stannade såklart bilen och klev ut, och du ser ju hur glada de blev, men samtidigt lyste även osäkerheten igenom om Alina verkligen var någon som de vågade gå fram till. Det första Alina gjorde var ju såklart att ge dem av den mat hon alltid har liggande i bakluckan, och efter det att de fått fylla magen litegrann så bestämde de sig för att Alina nog var en härlig person trots allt och hon kunde sedan lasta in dem i sin bil och ta med dem tillbaka till hägnet. När vi hittar valpar såhär så vet vi att de blivit dumpade av någon vars ägda hund fått valpar och valparna har börjat bli besvärliga och då lastas de in i en bil för att åka så långt bort så att de inte kan hitta hem, och där lämnas de åt sitt öde. Det är obegripligt att människor hanterar djur på detta sätt, och den iskyla som de här människorna har inombords är lika obegriplig den.

Kullen har nu fått flytta in i vårt hägn där de har gott om mat, de har en hundkoja fylld med halm och här får de nu leva sitt liv tills vi hittar dem härliga familjer. De är lite blyga till en början, och vi tror att de blivit hanterade brutalt och okänsligt under sina korta levnadsmånader före det att de blev dumpade. Vi ser ju att de är försiktiga till en början och förstår att de då inte haft odelat positiva upplevelser av människor. De i hägnet lägger därför lite extra tid på dem. Vi vet inte vem varken mamman eller pappan är och vi kan därför inte säga hur stora de blir som vuxna, Alina tror att de kommer att bli små hundar och det tror vi också, men vi kan inte lämna några garantier kring det, men det är vår prognos.

Fastnar du för någon av de här skönheterna så är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss så ringer vi upp dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu