Casper

Född Juni 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Sötnosen Casper hittades ensam vid en sopstation strax utanför Cluj-Napoca. Vasile var ute och åkte och han brukar ofta titta in vid sopstationer just därför att det förekommer att hundar dumpas där, och den här dagen hittade han Casper som ensam gick runt och nosade kring soporna i jakt på något att äta när Vasile svängde in med bilen. Casper visade ingen rädsla alls för Vasile när han klev ut ur bilen och lockade på honom med lite mat i handen. När Vasile reste sig för att gå och hämta lite mer burkmat i bakluckan, (det är något som han alltid har med sig för såna här tillfällen) så satt Casper snällt kvar med huvudet på sned och väntade för att se vad mer som skulle kunna komma. När Casper var mätt var det inga svårigheter att lyfta in honom i bilen och ta honom med sig tillbaka till hägnet. Först tyckte Casper som alla andra hundar som kommer till hägnet, att det var lite otäckt med alla hundskall, men det dröjde inte länge innan han började känna sig tryggare och satte full fart.

Casper bor nu i en kennel med flera andra valpar i liknande ålder, så nu får han busa och bara vara valp precis som han och alla andra valpar behöver. Men att växa upp i ett hägn är inte bra för någon hund, och därför söker Casper sitt hem här i Sverige och vi hoppas få se honom så snart som möjligt här.

Vilka Caspers föräldrar är, och hur det kom sig att han var alldeles ensam på sopstationen den dagen han hittades är inte frågor vi kan svara på, så vi kan inte säga hur stor han kommer att bli som vuxen. Vi tror att han kommer bli mediumstor, men vi har haft fel förr så det är bara en gissning. Det vi vet är att han är ett sagolikt charmtroll, och för er som gillar det där lite raggiga utseendet så är han en dröm.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu