Bursucica

Född Juni 2014
Höjd 56 cm
Vikt 18 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Vackra Bursucica har både ett speciellt och väldigt vacker utseende. När Alina var ute och åkte bil såg hon Bursucica vandrandes utefter en landsväg strax utanför Cluj. Bilarna for förbi i höga hastigheter och när som helst hade hon kunnat kliva rakt ut i trafiken, något som bilarna inte brydde sig om när de ven förbi den magra och smutsiga hunden. Alina stannade bilen och öppnade sin bagagelucka som alltid är fylld med både första förband, mat och vatten och därifrån tog hon ut ett par nävar mat och lockade Bursucica bort från vägen. Bursucica visade ingen nämnvärd rädsla för Alina utan försåg sig snabbt och glupskt utav det som bjöds. När hon stillat den värsta hungern sökte hon Alinas klappar med sänkt huvud och efter det hade Alina inga problem alls att få med henne in i bilen för vidare färd mot hägnet. Som du ser saknar hon sin svans, och vi vet inte om hon är född så eller om den blivit avhuggen.

I hägnet trivs den här härliga tjejen mycket bra, det är oändligt mycket bättre naturligtvis än hennes tidigare liv. Ett hägn är dock en både stressig och trist tillvaro och det är långt ifrån ett hem. När vi träffat henne så har hon alltid sett till att buffla sig fram så att hon hamnat först i kön för att få motta klappar och kel och snoka runt fickorna för att se om vi har lite godis att bjuda på också. Hon är framåt men mjuk och spelar härligt med sina öron som vi har märkt kan vara åt alla väderstreck beroende på om hon vill busa, tigga kärlek, fråga om godis eller spana efter vad som händer.

Här har du en underbar framtida familjemedlem. Vi tror hon passar överallt och att hon skulle bli fantastisk i ett hem där hon kunde få njuta av tillvaron. Goda ben, en mjuk bädd, sköna promenader och din kärlek – det är vad Bursucica söker och vi hoppas att hon är den du söker för massa roligt tillsammans. De som säger att ett hem utan hund bara är ett hus – de har helt rätt.

Uppdatering: Nu har flera år gått och Bursucica har fortfarande inte hittat ett hem. Det är helt obegripligt för oss då det inte finns en charmigare tjej. Alla hennes hägnkompisar har kommit och gått, men Bursucica blir ensam kvar. Kanske man tycker att hon ser oansenlig ut, men det är hon inte. Kanske man tycker att hon är för gammal, men det är hon inte. Kanske ser man en skruffig hund, lite märkt av sitt tidigare liv – men hon är ljuvlig. Vi hoppas så att någon av er som surfar in här på sidan ser den här ljuvliga tiken snart. Vi vill att hon också ska få uppleva vad kärlek är, vad det betyder att tugga ett gottigt ben vid dina fötter en kväll. Hon behöver också få veta vad skogen gömmer för härliga dofter och hur mossa känns under tassarna. Tveka inte, skicka in en intresseanmäla och gör vår dag och hennes liv!