Bugsy

Född April 2018
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4 000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Ursöta Bugsy hittades av en student som pluggar till att bli veterinär i Cluj. Hon hittade Bugsy vandrandes inne i Cluj, och när hon såg honom haltandes där så kunde hon bara inte lämna honom där vid sidan av vägen, utan tog honom in i en väns bil och uppsökte veterinär och på så sätt hamnade Bugsy hos Biovet. Veterinärstudenten hade inte tänkt så mycket längre utan lämnade honom helt enkelt där, och vi blev kontaktade av Biovet som frågade om vi kunde hjälpa till att ta honom för att finna honom ett hem. Veterinären på Biovet hade undersökt honom, och inte hittat något som var brutet eller i akut behov av vård, utan det verkar som om det är en äldre skada som Bugsy har ådragit sig, och som gör att han inte fullt ut stödjer på ena frambenet. Det är därför som vi har satt ett s k handikappris på Bugsy med 4 000 kr.

Nu ska man inte tro att han känner sig det minsta handikappad, för det gör han då inte alls. På Bugsy är det full fart, och hur det nu än var att han hamnade där på gatan det vet vi inte men det vi vet är att en mer positiv och levnadsglad hund det får man leta länge efter. Det här är en kille som det är full fart på, och han kan inte vänta på att få träffa sin egen människa. Han vill så hjärtans gärna vara nära, få uppmärksamhet och få busa lite med dig. Hur glad han kan bli ser du här på filmen när Diana som är vår fotograf var inne och hälsade på.

Han är helt enkelt en guldkille som verkligen förtjänar sitt alldeles egna hem fyllt av kärlek, mys och härliga upptåg och gärna skogspromenader lite då och då också. Vi kan inte nog göra reklam för detta charmtroll!

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu