Bree

Född Sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

I Cluj i Rumänien så har man just färdigställt en ca 3 mil lång sträcka som löper utanför staden, och på den sträckan åkte Vasile när han såg något som rörde sig i det betongdike som löper utefter motorvägen för avrinning av dagvatten. Han stannade bilen en bit efter och gick tillbaks och fick se tre små svarta valpar; Babs, Bree och Bagheera som stod på sina bakben och tittade storögt tillbaka på honom (du ser bilden här nedanför). De hade förmodligen inte varit där speciellt länge då de var vid relativt god hälsa, dock var de på tok för små för att bli tagna från sin mamma. De är med största säkerhet födda av en ägd okastrerad mamma som fått valparna på gården där de tolererats så länge de inte varit till för stort besvär. Nu hade de börjat att bli lite äldre och förmodligen börjat föra lite oväsen och någon eller några tog då helt enkelt och lastade in dem i bilen och åkte upp på motorvägen och lämnade de små valparna åt sitt öde. Hade inte Vasile kommit förbi den dagen så är det inte någon längre tid som de hade klarat sig utan vätska och mat, de var helt enkelt på tok för små för att kunna hitta någon mat på egen hand då de inte ens kunde ta sig upp ur det dike som de blivit dumpade i. Det är så sorgligt att det är svårt för oss att ta in – det är så många valpar som vi aldrig hittar och som möter döden efter bara några veckor på jorden då de dumpats vid sidan av vägen, i en skogsdunge eller på en soptipp.

Dessa små hade i alla fall den stora turen att bli funna den här dagen och nu ges de en möjlighet till ett liv i Sverige. Som du förstår så vet vi ju inte vem varken mamman eller pappan är och inte heller vilken storlek de är. Vår bedömning är i alla fall att de blir lite mindre. Babs och Bree blir förmodligen mindre än medium, men det är inget vi kan svära på för det vet man inte helt säkert förrän de växt färdigt.

Söker du en liten gullig pluttipupp som kommer att växa upp till att bli din allra bästa vän, och kan du stå vid dess sida i vått och torrt och ge hunden all kärlek och omvårdnad som den behöver så är du den perfekta familjen, och då är det bara att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu