Bowie

Född Nov 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Mamma Bonni med valpar hittades av en vän till Alina som även hon har ett stort, stort hjärta för de hundar som far illa i Rumänien. Hon precis som Alina prioriterar hundarna före sig själv, och trots att hon själv lider av cancer och är väldigt svag efter två operationer så kunde hon inte gå förbi Bonni och hennes tre små valpar Bonnibell, Bowie och Baxley när hon såg dem. Den lilla familjen låg intryckt under en brädhög på en ödetomt i Cluj och de såg alla för ömkliga ut. Alinas väninna lyckades få in Bonni som inte alls var övertygad om att kvinnan ville henne väl, men med hjälp av lite mat till den utsvultna Bonni så övertygades hon om att detta var en människa att lita till. Kvinnan har räddat många hundar i sina dagar och tog hem dem till sin bakgård där hon har hundhägn. Eftersom hon inte själv har orken och energin att rädda dem hela vägen till nya hem så bad hon Alina om hjälp med dem och på så sätt hamnade de hos oss för att söka lyckan här i Sverige.

Bonnibell, Bowie och Baxley växer nu upp tillsammans med sin mamma och vi tror snart att hon tröttnar på att ha de där små vildbassingarna runtomkring sig så de kommer nog snart att få flytta till en annan kennel så mamma Bonni kan få lite lugn och ro. Bonni är inte så stor utan runt 40-45 cm så vi tror inte att valparna blir så stora heller med tanke på anlagen, men å andra sidan vet vi ju inte hur pappan ser ut så det går inte att säga vilken storlek de kommer att bli när de är vuxna som du förstår.

Söker du en vän för livet så kanske någon i den här kullen är den du söker. Vi söker trygga, kärleksfulla hem till dem där de kan få växa upp och vara en självklar del av familjen, erbjudas härliga promenader, soffmys och få hänga med i allt som livet kan erbjuda en svensk hund.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu