Bonny

Född Nov 2018
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Bonny hittades i utkanten av Cluj i ett slumområde som omgärdar Clujs stora soptipp. I det området vimlar det av hemlösa hundar som söker föda och som ofta far illa av de människor som slagit upp plåtskjul där och själva lever ett utsatt liv. Alina fick syn på henne där hon låg i ett dike och diade sina två små valpar som inte kunde varit mer än två veckor gamla, den tredje och den fjärde valpen var inte längre vid liv. Alina kunde inte lämna den lilla familjen att fäkta för sig själva utan lastade varsamt in dem i sin bil och tog med dem till hägnet. Där fick Bonny äta sig mätt, och en möjlighet att bädda ner sina valpar i mjuk och varm halm. Bonny är en väldigt fina mamma och tar god hand om sina valpar. Vi uppskattar hennes ålder till ca 1 år och detta är förmodligen hennes första kull. Båda hennes valpar lever och har fått sina sprutor och deras framtid ser lika ljus ut som deras mammas gör. Valparna heter Maisie och Marley.

Bonny är trots sina unga år en väldigt klok och lugn tik. Det utsatta liv som hon har levt ser vi inte något av, hon är kontaktsökande och vill gärna vara nära och få lite smekningar och kli bakom öronen. Då skelar hon av njutningen av närhet och lugna händer som stryker henne. Hon fungerar bra med andra hundar, och har levt runt dem hela sitt liv så det är inte så konstigt. Hon har verkligen all potential att bli en fantastisk familjemedlem då hon har alla kvalitéer som man kan söka i en hund.

Vi hoppas verkligen att kunna få se hela den här familjen i Sverige så snart som möjligt. Har du precis som vi fastnat i de här vackra ögonen så skicka in en intresseanmälan på kloka, fina Bonny

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu