Bonni

Född 2015
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Bonni hittades av en vän till Alina som även hon har ett stort, stort hjärta för de hundar som far illa i Rumänien. Hon precis som Alina prioriterar hundarna före sig själv, och trots att hon själv lider av cancer och är väldigt svag efter två operationer så kunde hon inte gå förbi Bonni och hennes tre små valpar Bonnibell, Bowie och Baxley när hon såg dem. Den lilla familjen låg intryckt under en brädhög på en ödetomt i Cluj och de såg alla för ömkliga ut. Alinas väninna lyckades få in Bonni som inte alls var övertygad om att kvinnan ville henne väl, men med hjälp av lite mat till den utsvultna Bonni så övertygades hon om att detta var en människa att lita till. Kvinnan har räddat många hundar i sina dagar och tog hem dem till sin bakgård där hon har hundhägn. Eftersom hon inte själv har orken och energin att rädda dem hela vägen till nya hem så bad hon Alina om hjälp med dem och på så sätt hamnade de hos oss för att söka lyckan här i Sverige.

Bonni har varit ägd och hon har varit ägd av mindre upplysta människor då hon har ett märke över nosen som är ett ärr efter att man brännmärkt henne med ett glödande järn. Så gör människor än i denna dag i de lantligare regionerna då de tror att det skyddar mot valpsjuka. Det är en ren mardröm att tänka sig att man gör så, men tyvärr är det den bistra verkligheten för många hundar i Rumänien. Hur det nu kom sig att man inte ville ha kvar Bonni eller hur hon kom att leva på alldeles egen tass det vet vi inte. Bonni är först lite blyg och försiktig när vår fotograf Diana kommer för att fotografera henne, men efter en stund tar hon mod till sig och kommer nära för att få lite kel. Det är inte konstigt att man är lite försiktig med människor när man har levt det liv som Bonni har levt.

Vi tänker att Bonnis framtida familj förstår att hon har den bakgrund hon har och att de är beredda att ge henne all kärlek som hon inte fått tidigare, och att den familjen också förstår att hon kan vara lite blyg till en början men ger henne tiden att få blomma fullt ut och landa i tryggheten. Hon är en helt ljuvlig hund med så mycket att ge, för att inte tala om hur vacker och speciell hon är i pälsen och uttrycket.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu