Bond

Född 2016
Höjd 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Bond och vad som förmodligen är hans bror Silver hittades vandrandes på Clujs gator i ett eländigt tillstånd, de var båda magra och letade desperat efter en bit mat. När en vän till Alina och Vasile stannade sin bil och satte sig ner med lite mat var ingen av dem nödbedda, och med sänkta huvuden och svansar kom de försiktigt fram för att se om de vågade lita på denna människa. Hungern segrade över rädslan och snart åt både Bond och Silver glupskt från det foder som bjöds dem.

De hade ingen svårigheter alls att lasta in de två hundarna i bilen och började sin färd tillbaka till hägnet. Nu har båda hundarna bott ett tag i hägnet, och de stortrivs med såväl de andra hundarna som med människorna där.

Bond tycker det är jätteroligt att lära sig lite nya saker och är väldigt läraktig. Han är lite koppeltränad också och de som umgås med honom i hägnet tycker att han är en alldeles underbar hund. Söker du din vän för livet så finns han här, han kommer vara dig evigt tacksam när han får uppleva ett liv i Sverige.