Bobilita

Född 2017
Höjd ca 25 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Sötnosen Bobilita hittades på gatan tillsammans med Baxter. Båda är två små pekingeseblandningar, och de vandrade tätt ihop på en trottoar där trafiken ven förbi i höga hastigheter när Vasile fick syn på dem. Så här små hundar klarar sig inte länge alls på gatan såklart, så det var nog inte lång tid alls som de försökt klara sig på egen tass. Ingen av dem hade chip nummer och de verkade väldigt vilsna. De rörde sig i ett område där det inte finns mycket bostäder, så det är inte troligt att de skulle vara på vift. Vasile stannade genast bilen, och de kom båda fram uppenbart lättade över att han ägnade dem uppmärksamhet, när han sedan öppnade lite burkmat som han hade i bakluckan så var saken klar. De lät sig båda två väl smaka och åkte tacksamt med honom i bilen.

Bobilita har ett förtjusande underbett och hon är uppskattningsvis två år gammal. Hennes örontofsar viftar fram och tillbaka när hon iaktar sin nya värld, och hon är väldigt angelägen om att få gosa med Diana när hon kommer dit för att ta lite bilder på henne.

Den här tjejen må vara liten och lätt och inte stor på jorden, men hon har tonvis med charm. Kan du erbjuda henne ett knä att kura ihop sig i och massor av kärlek så är du det hem hon behöver hitta tryggheten i.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu