Bluebelle

Född Maj 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Sötnosen Bluebelle hittades vandrandes fram och tillbaka på gatan som löper utanför vårt hägn en dag. Varifrån hon kommit vet vi inte. Kanske hade hon blivit dumpad, eller kanske hade hon blivit tvungen att vandra iväg från något hem i sitt sökande efter mat. Troligen var det ljudet av alla våra hundar som hon sökte sig till. När Alina gick ut genom grindarna och lockade på Bluebelle som kom hon krypandes på sin lilla mage fram till henne, och det var väldigt tydligt att människor hon träffat tidigare inte behandlat henne väl. Alina hade såklart lite god mat med sig och det kastade sig Bluebelle över. Hennes första blygsel och rädsla är nu helt glömd, och när vår fotograf Diana kommer in för att ta lite bilder på henne så är hon bara en liten studsboll av glädje över uppmärksamheten.

Bluebelle bor tillsammans med de två andra valparna Laiko och Lackie, och de strotrivs tillsammans. De leker och stojar som valpar ska och när mörkret faller på så sover de i en liten valphög tillsammans i hundkojan. Vårt hägn är dock inget ställe för valpar att växa upp även om det är tryggt och de får mat. Vi har volontärer nere som socialiserar med våra hundar och ger dem uppmärksamheten de så gärna vill ha, och som det inte finns tid över för för de som sköter om de dagliga sysslorna. Som vi alltid säger: ett hägn är inte ett hem och kan aldrig ersätta det.

Vi vet inte vilka som är Bluebelles föräldrar och kan därför inte säga hur stor hon kommer att bli när hon är färdigväxt. Vi tror att hon kommer att bli en mediumhund. Söker du en sådan här liten sötnos är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan. Bluebelle kommer gärna som ett skott till Sverige.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu