Blanche

Född 2012
Höjd ca 50cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4500kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Blanche har levt sitt liv i utkanten av allt i ett slumområde som ligger strax utanför Cluj. Vi är där regelbundet för att kastrera de många gatuhundar som lever där relativt nära de människor som precis som hundarna befinner sig i ett utanförskap. Skillnaden mellan människor och hundar är att hundar inte med den allra bästa viljan i värden kan påverka sin situation på minsta sätt, eller det vill säga nästan aldrig, men Blanche kunde i alla all vilket visar vilken strålande intelligent och klok hund hon är. När vårt team var där för att informera om kastrationskampanjen så följde Blanche dem som en skugga. När de vände sig om stod hon bakom dem med huvudet på sned. De gav henne självklart mat så hon åt sig mätt och sedan gick de vidare, men strax var Blanche där bakom dem. När de kelade lite med henne en stund och sedan gick vidare så var hon dem hack i häl. Det var som om Blanche hade bestämt sig för att här var de människor som kunde ge henne en chans om än sent i livet, och så blev det också – Blanche följde med i baksätet på vägen tillbaka och satt stolt i mitten och tittade sig runt med en självklarhet och en hållning som nog bäst kan beskrivas som drottninglik.

Blanche har funnit sig väl tillrätta i hägnet och uppskattar att få mat serverad utan att själv behöva fundera på hur hon ska få nästa matbit att stilla sin hunger med. Vi kan till och med sträcka oss till att hon har överkompenserat en del då hon lagt på sig något trivselkilo. Det kan man ju förstå, men det bästa för damer och herrar i hennes ålder är ju såklart att inte bli för tunga så det ska man nog hålla reda på.

Hon är oändligt kelsugen och en väldigt positiv och utåtriktad hund. Hon går bra ihop med andra hundar och vi hoppas att någon med hjärtat på rätta stället ska vilja upplåta sin famn, sin kärlek och sitt hem till att låta Blanche leva ett liv som kan till viss del kompensera henne för hennes första strävsamma år.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu