Blanca

Född 2012
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Vackra Blanca har räddats från dödshägnet Ecarisaj av Alina som såg henne där vid ett av hennes besök. Blanca satt i ett mörkt, smutsigt och eländigt utrymme och när Alina gick förbi henne så började hon genast prata med henne. När Alina passerad henne igen så började Blanca prata igen och med det så visste Alina att där kunde inte Blanca sitta kvar, och det var så hon kom till vårt hägn.

Blanca är en supersocial dam som trots sin skruffiga bakgrund kastar sig över alla människor och har inte ett uns av blygsel i sig. Alina kallar henne för sin ängel och hon har en speciell plats i Alinas hjärta. Blanca är lyhörd och positiv till sin läggning, och har all potential att bli en fantastisk familjemedlem och vi hoppas innerligt att hon snart hittar ett hem och kan få njuta av det goda i livet. Hon har inte en hög energinivå, utan är den lugnare typen av hund. Hon skulle trivas fantastiskt bra med lite härliga skogspromenader och att få ligga och snarka i soffan bredvid någon om kvällarna och helt enkelt vara det perfekta sällskapet.

Blanca fungerar perfekt med andra hundar, men hon är väl medveten om sin egen status och vi tror inte att hon ska bo med en annan tik. Ensamhund eller tillsammans med en hane skulle vara perfekt. Då Blanca inte räds något här i världen som vi har sett så tror vi att hon fungerar bra även med barn.

Då Blanca är lite äldre är hennes adoptionskostnad nedsatt.

Söker du en härlig bästis i sina bästa år? Skicka in en intresseanmälan så hon äntligen kan få komma hem.