Bijou

Född Aug 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Sötnosen Bijou med de enormt vackra ögonen hittades av Alina och vår veterinär Laur. Hon låg vid sidan av gatan intill en husvägg som du ser på bilden, och trots att hon bara var en liten valp så var hon alldeles stilla när de närmade sig henne. Hon ville inte alls röra på sig, och det stod snabbt klart för Alina och Laur att hon inte var frisk. De lastade in henne i bilen, och åkte till en veterinärklinik i närheten där det konstaterades att hon hade parvo. Hon fick stanna kvar hos veterinären och få behandling för det och tack och lov så hämtade hon sig mycket bra och fick snabbt tillbaka sina krafter. Veterinärens dotter blev snabbt förtjust i henne som du kan se i den här filmen och de lekte och myste mycket under tiden Bijou var kvar på kliniken, och på så sätt vet vi att hon fungerar jättebra med halvstora barn. När Bijou återhämtat sig fick hon komma till hägnet där hon idag delar kennel med Brenda. De stojar och leker väldigt mycket trots att de är lite olika stora, och om nätterna så sover de tätt tillsammans i halmen i hundkojan och hjälper varandra att hålla värmen.

Vi vet inte hur det kom sig att hon låg där intill husväggen den där dagen under senhösten då hon hittades, förmodligen var hon dumpad vilket är en vanlig historia i Rumänien med oönskade hundar. Vi vet inte heller hur hennes föräldrar ser ut, men vi tror att hon blir storlek strax under medium.

Bijou fungerar fint med andra hundar, och hennes personlighet en riktig solstråles som du kan se på videon här i länken. Hon skulle fungera fint både att bo med andra hundar och som ensamhund. Vi hoppas få välkomna henne hem till Sverige så snart som möjligt då ett hägn inte är ett hem utan mest en förvaring.

Faller du för den här tjejens ögon som är så otroligt uttrycksfulla? Vi gjorde det definitivt! Du är varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan, Bijou hälsar att hon kan komma närsomhelst till dig då hon är färdigvaccinerad och resklar!

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu