Bibbi

Född 2015
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Bibbi är en fantastisk hund i sina bästa år. Hon är vacker som en dag och har en härlig mjuk karaktär. Hon är inte den hunden som pockar på uppmärksamhet även om hon vill ha den. Precis som sin mamma är hon den lugnare och försiktigare typen av hund. Hon visar ingen rädsla för människor, utan vill bara säkerställa att vi har goda avsikter när hon träffar oss. Strax kommer hon ändå fram och buffar lite med nosen på oss och undrar om vi inte vill ge henne lite kärlek, och det vill vi ju såklart.

I dag finns Bibi hos ett äldre par som räddat hundar från gatan som har varit särskilt utsatta. Det gamla paret är till åren och mannen är sjuk i cancer och de ringde därför Vasile och Alina och sa att de inte längre kan ta hand om de hundar de har. I vårt hägn är det just nu ont om plats och vi har ingen möjlighet att ta dit dem allihopa men har lovat hjälpa till att finna dem en framtid. Det gamla paret har aldrig varit i kontakt med någon organisation där de kunnat adoptera ut hundarna, och de har därför suttit hos dem alldeles för länge. Även om det funnits trygghet för dem och mat för dagen, så är det inga bra förhållanden för någon hund att leva i. Ett hägn är aldrig ett hem och kan inte jämföras med det, det är bara förvaring.

Bibbi hittades för ganska länge sedan tillsammans med sin mamma Bella och de har efter det levt tillsammans. De räddades från gatan av paret. Söker du en härlig hund i sina bästa år, en strålande vacker bästis så kanske Bibbi är din hund. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan i så fall.