Betsy

Född Maj 2018
Höjd ca 20-25 cm
Vikt -
Kön Kastrerade tikar
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Sötnosen Betsy har drivit runt i området kring vårt hägn i Suceaug och ofta har Vasile och Alina hittat henne liggandes under vår transport för att ta skydd för sol eller regn. Det är möjligt att hon varit ägd av någon som bor i närheten, för en liten hund som Betsy med såpass lite päls bör inte ha kunnat klara sig på egen tass i den lilla byn över vintern. När hon har hittats under transporten eller på annan skuggplats så har hon fått lite mat och en klapp på huvudet, så det är väl därför har hon återvänt hela tiden. Nu har hon i alla fall till slut fått komma in i hägnet och bo där med de andra hundarna och hon verkar trivas som fisken i vattnet i sin nya miljö. Betsy är väldigt social och har ätit upp sig några snäpp nu och hon är en helt bedårande hund. Förmodligen någon tax-mix så vitt vi kan bedöma.

Betsy är inte så gammal och hon har mycket bus och lek i sig för att inte tala om en rejäl dos av glimten i ögat. Vi uppskattar henne till att var i ett-årsåldern nu på senvårkanten 2019 när hon kom in. Det finns mycket kärlek och mycket behov av närhet i den här lilla damen. Hon trippar gärna runt som om hon vore dubbelt så stor som hon är och är inte blyg alls i hägnet. Det här är en liten tjej som tar för sig och gärna vill vara nära och är pigg på nya äventyr.

Söker du en liten hund som vill hänga med i livets alla svängar? Kanske Betsy kan vara något för dig? Hon är fantastiskt vacker och vi skulle gärna vilja se henne utveckla sig till sin fulla potential här i Sverige. Vi brukar säga att ett hägn är inte ett hem för en hund och det är verkligen så. Betsy har så mycket att ge och har charm för ett helt kompani och vi är övertygade om att hennes framtida familj kommer att skatta sig lycklig över att ha hittat den här lilla charmtussen.