Bessie

Född 2012
Höjd ca 30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Sötnosen Bessie är en lite blyg tjej som gärna avvaktar lite innan hon är säker på dina intentioner. När hon förstår att du inte vill henne något illa så kommer hon nyfiket fram för att se vad du är för en figur. I Bessie som uppskattningsvis är 7 år finns ett hjärta av guld, en visdom i ögonen som visar att livet inte varit helt lätt, men hon vill så mycket mer. I Bessie finns också en hund som fullkomligen sprudlar av nyfikenhet på allt, och som har en energi och en livsglädje som vi kanske inte alltid förknippar med en sjuårig hund.

I dag finns Bessie hos ett äldre par som räddat hundar från gatan som har varit särskilt utsatta. Det gamla paret är till åren och mannen är sjuk i cancer och de ringde därför Vasile och Alina och sa att de inte längre kan ta hand om de hundar de har. I vårt hägn är det just nu ont om plats och vi har ingen möjlighet att ta dit dem allihopa men har lovat hjälpa till att finna dem en framtid. Det gamla paret har aldrig varit i kontakt med någon organisation där de kunnat adoptera ut hundarna, och de har därför suttit hos dem alldeles för länge. Även om det funnits trygghet för dem och mat för dagen, så är det inga bra förhållanden för någon hund att leva i. Ett hägn är aldrig ett hem och kan inte jämföras med det, det är bara förvaring.

Vill du öppna ditt hjärta och ditt hem för Bessie så lovar hon i gengäld att bli din allra bästa vän, och vem av oss behöver inte en sån? Faller du pladask som vi gör för de här kloka, insiktsfulla ögonen så skicka in en intresseanmälan och förändra hennes liv.