Ben

Född 2012
Höjd ca 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4 000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Ben sågs av Alinas vän Magda när hon var på Ecarisaj som de Rumänska dödshägnen kallas. Det var tydligt att Ben mådde väldigt dåligt i sin mörka cell, och Magda tog honom därför därifrån och med sig hem till sig i förhoppningen att hon skulle kunna finna ett hem till honom och på så sätt hamnade han under adoption. Samtidigt tog hon med sig Tanja som delade cell med Ben. De hundar som hamnar i Ecarisaj har alla det gemensamt att de hittats på gatan och där kan de ha hamnat av en mängd anledningar. De kan ha varit ägda men satts ut på gatan ändå, vi har sett många exempel på att människor lastar in hunden i bilen och sedan åker ett par mil hemifrån och helt enkelt släpper ut hunden, trygg i att den då inte ska hitta hem igen. Han kan också ha fötts på gatan och levt på egen tass under sina år. Vi vet helt enkelt inte något om det, utan det vi vet är att han är en ljuvlig herre i sina bästa år. Han ser ut som en labrador med blå ögon, och det är inte utan att man tror att det åtminstone är någon labrador där i hans gener.

Ben är en glad och positiv hund med stor aptit på livet, och han är väldigt social och förtjust i både hundar och människor. Han fungerar bra i sitt nya liv borta från Ecarisaj, där han kan få känna gräs under tassarna och lapa sol. Vi uppskattar att han är född ca 2012, men det är bara en gissning. Han är i alla fall ingen pensionär varken till sättet eller utseendet utan gillar att röra på sig, busa lite med de andra hundarna.

Söker du en äldre gentleman som Ben så kanske han är något för dig. Vi tror att Ben skulle kunna passa alldeles utmärkt som ett härligt sällskap i livet för vem om helst, och hoppas att han kan få en chans trots att han inte är en söt valp. Här är i alla fall en gospropp som behöver och vill ge kärlek i massor.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu